Civiele werkzaamheden

Of het nu gaat om het graven van een bouwput, sleuven voor riolering, sloten of vijvers, grondwerk voor bestratingen of drainage, alle soorten civiele werkzaamheden behoren tot het omvangrijke productenpakket van Kruyswijk BV. Hierbij maken wij gebruik van grondverzetmachines voorzien van diverse hulpstukken en gekwalificeerd personeel. Voorafgaand aan of in aansluiting op het grondwerk kan Kruyswijk BV ook zorgdragen voor het aanleggen van tijdelijke bouwwegen. Kruyswijk BV verzorgt de aanvoer van grondverzetmachines en eigen containers, het leveren van zand, steenkorrel en andere materialen voor de eigen werken.

Grondwerk voor bestratingen

Wij zijn thuis in de totale aanleg van bestrating, zoals bijvoorbeeld van bedrijfsterreinen.. Daarnaast leveren wij alle benodigde materialen, zoals nieuwe of gebruikte (sier)klinkers, tegels en aanvulzand. Tevens verzorgen wij de afvoer van puin en grond.

Drainage

Alle voorkomende drainage werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.
Dit betreft onder andere hemelwaterafvoer en het verlagen van de grondwaterspiegel.

Ons duurzaam bouwproces

Kruyswijk BV is ketenpartner van RE-USE.
Dit houdt in dat wij een belangrijke schakel zijn in het circulaire bouwproces. Tijdens de sloopfase selecteren wij bruikbare materialen en zetten dit in ons registratiesysteem en dragen dit over aan RE-USE. Zij zetten dit op hun website waarop je precies kunt zien wat er beschikbaar is.